Senaste inläggen

Av Karolina - 8 maj 2013 22:55

Går ju just nu under utredning av Adhd och Bipolär. Idag när jag var på sjukhuset å fyllde i papprena så insåg jag att harregud vad jobbigt det är att leva mitt liv! Jag är liksom två delad hela tiden. Jag vill va som en duracell kanin men ändå vill jag va en lugn människa. Jag vill ha ordning å reda å struktur men ändå vill jag inte det för i min värld så funkar det på nåt skumt vis.


Jag vill kunna börja på en sak å fullfölja det tills det blir klart. Jag vill kunna sitta ner i en stol eller soffan i lun å ro å inte bli rastlös som en idiot. Jag vill kunna läsa en bok utan att få hjärnsläpp. Jag vill kunna läsa en bok på 200sidor på en vecka å inte under en tio års period! Har faktiskt en bok med 178sidor i å den började jag på när jag å Wiggo blev ihop. Som det ser ut nu då kommer jag aldrig få läst ut den. Boken är bra så det är inte det. Utan att kunna sitta still å slappna av.


Jag vill kunna slappna av dom gångerna jag väl är helt ensam. Jag vill vara helt ensam ibland men när jag blir det så får jag absolut i te ro i kroppen för det. Då kommer ångesten å krypandet i benen å allt sånt. :/


Jag fyllde i en massa papper idag å flera av dom hade en skala från 0-5 där 0 är ingenting å 5 är jätte ofta. Vi säger om det är 50frågor på ett papper så var 35 av dom 5or å10 av fom var 4or å 5 var 1-3or. Jag är ju liksom van att ha som ett helt otroligt stort garn nysta till hjärna men idag gick det verkligen upp för mej att jag har försökt att hålla huvudet ovanför vattenytan i precis hela mitt liv! Nu börjar jag va ovanför vattenytan.


Jag har alltid kännt ångest å oro inom mej. På ett sätt jag inte kan förklara. Jag har alltid känt att något är fel på mej fast det är ju inget fel på mej! Att ha diagnoser är inte fel men det är heller inte bra men livet underlättar för jävla mkt om man har en diagnos! Då vet jag vart jag ska börja liksom. Då vet jag hur jag ska få hjälp. Eller det vet jag ju inte men jag hoppas det blir lättare för som det är nu så vet jag knappt själv nånting. :P


Häromveckan funderade jag på hur äggen får plats i en höna å idag funderar jag på hur gamla träden jag ser är. Och min hjärna kan verkligen inte släppa denna tanken. Jag har googlat å wikipediat men orkar ju inte läsa allt va som står.


Jag vill kunna sitta på golvet och ha ro i kroppen att leka med mina barn men hjärnan skenar iväg å tänker på varför just den bilen har just den färgen eller vad jag ska hitta på samma tid fast om två veckor eller att när jag sitter där å leker och bara måste mata fiskarna engång å sen glor på dom tills Oliwer säger: men mamma sluta glo på fiskarna å kör den bilen nu.


Jag vill kunna ha ro i kroppen att läsa ur en sagobok för mina ungar.


Jag har fått höra många ggr att när man får barn så måste man lägga bort de där: Jag vill, jag ska. Det kanske låter som jag är världens ego människa men det är jag inte utan min hjärna funkar så.
Som tex om jag ska städa så är jag jättesur för att få städa men om nån hjälper mej blir jag ännu surare för jag SKA på mitt sätt å det blir fel när någon annan gör det fast det inte blir det. Det blir fel hos mej. Det är svårt att förklara bra hur jag menar.


Nu är jag inne i en period då jag är super trött på kvällarna men jag kan ändå inte somna fören vid 1-3 tiden på natten. Min hjärna arbetar så det nästan luktar bränt! Den tänker på allt möjligt. Det kan vara allt från om blommor till hur höner och tuppar jökar.


Jag vill kunna varva ner. Kunna slappna av. Kunna lyssna på saker utan att få ångest över att inte kunna va stilla. Vill kunna få slippa dessa skover då jag har svårt att somna och är otroligt lättväckt och otroligt ljudkänslig. När jag låg på Näl och Uddevalla förra veckan pga njurstenen så kunde jag sova dom två nätterna förvånansvärt bra. Där sov jag utan öronproppar. Somnade som ett barn men sen när jag kom hem och skulle sova hemma så börjar det krypa i mej igen. Ångesten kommer fast jag vet inte varför. Ljudet av en spindel springer över golvet som egentligen inte låter något men som jag ändå hör. Jag hör när katterna skrapar i kattlådan fast dom är på nedervåningen å jag på övervåningen med två dörrar stängda och öronproppar och täcket virat runt huvudet.


Jag skulle kunna skriva en massa hur länge som helst nu men har tagit sömntablett för att slippa vara vaken till 3 inatt pga tänk.


Ibland är det skönt att skriva av sej fast det kanske är jobbigt å läsa. Men vet ni va? Skit i å läs om ni tycker de. :P


Natti natti

ANNONS
Av Karolina - 8 mars 2013 21:48

Äntligen är säng gaveln på plats!! WIHOOOOOOO !!! :D
Jag beslöt mej för att skita i att slipa å måla dörren. Så jag drog bara ur alla spikarna å pappa hjälpte mej att få bort gångjärnen. :) jag är verkligen hur nöjd som helst!! :) lite trögt bara att vi inte har tapetserat sovrummet än! Hade vart ännu snyggare i sovrummet då. :)

Målade även om våra svarta sängborden med antikvit färg. :) spray burkar är grymma!! Haha
Fattar inte varför vi inte köpte som vita från allra första början! Men men. Lite målarfärg fixar allt! :D

Igår eller om de va härom dagen så vårstädade pappa Vårat altantak. De är sån däringa plasttak som ä nästan genomskinligt. De va bomm tätt me alger eller va de heter å mossa å sånt. Han använde sin högtrycks tvätt å nu har vi ett mkt renare tak där å de släpper in mer ljus i köket. :)

Undrar vad nästa projekt ska bli. :/ får nog ta mej till olika loppisar igen. :) idéerna bara sprutar ur mej nästan. :D

Påtala om något helt annat! Tiffany har exem på armarna. Dom på BVC tror att hon har fått i sej något hon inte tål å troligen är de apelsin eller kiwi trodde dom för de hade hon fått på tisdagen på dagis troligen. Hennes små armar är helt sönder rivna. :( men nu har vi krämer å sånt till de så snart försvinner det nog! :)Denna fredags kvällen spenderar jag i sängen. :( kraftig huvudvärk med illamående å öronont å fryser! Kul jul!!! :(

Jag å lilla Liza tar nu å stänger våra ögon å ja hoppas må bättre imorn!!

ANNONS
Av Karolina - 5 mars 2013 16:29

Insåg att vi inte har någon välkommen skylt så då tog jag saken i egna händer och gjorde en på en lite tjockare ståltråd. :)

Jag använde en avbitar tång å en penna att få till den å sen skruvar så skiten sitter fast! ;) Easy breasy pankakssmet! ;) och som inflicka använder vi en gammal klocka, sån som påminner om en mini kyrkklocka. :D man tager vad man haver eller hur säger man? ;)

Så ni som hälsar på ska helst gå genom huvudingången. Den på sidan av huset. :) ni kan knacka,skrika,vråla eller helt enkelt använda ringklockan. :D

Så hjärtligt välkomna! ?????

Av Karolina - 4 mars 2013 23:22

Så underbart härligt att våran kommer nu! Man blir så mkt gladare eller hur? :)

Mina senaste projekt har varit ett litet bord och en blomlåda av en gammal hovslagar låda. :)

Håller fortfarande på med dörren men nu har jag både en slipmaskin å en alldeles egen verktygslåda. :)

Idag utökades även familjen med en liten kattunge hona. :) hon ä en blandning mellan bengal och vanlig bondkatt men hon liknar bengalen mer. :) så sööööt! :)
Hon heter Pella men jag tror hon får ett nytt namn. :) lutar åt flizan eller smulan. ;) har även funderingar på fia-Lisa, smilla,

Nä ja tror ja ska sova på saken. Har återigen huvudvärk så det blev inte mkt skrivet idag men här kommer lite bilder istället. :)

Den röda katthonan som är me på bild bor numera hos Dennis å Mona. :) majzan heter hon å hon ä dyster med våran Maja. :) dom föddes ju i Norge när vi bodde där. :)

Å sista bilden föreställer de liiiiiiilla benet till Jack. :D

God natt alla! :)

Av Karolina - 26 februari 2013 23:06

Imorse var jag sådär saftigt vrål trött men tanke på att ja la mej vid halv två! Ja brukar Stensova vid 22 liksom! :P

Idag jag jag slipat och målat och slipat igen en fönsterkarm till. Även denna kommer nog bli sketa bra!
Vet Frästen någon om en bra och billig sida eller affär med väggord? Alltså citat som man kan sätta på olika ytor?

Jag började även förvandlingen på dörren. Och även på Vårat soffbord. Men är i stort behov av en slipmaskin eller nåt i den stilen. :P jag har massor med projekt i huvudet nu. Känns riktigt gott. Dörren är en guldgruva!! Så vacker är den! Jag börjar slipa lite på den och det är en så otroligt vacker dörr! Förstår inte hur dom tänkte när dom satte spånskivor utanpå?! Men oj oj vad vacker dörren kommer bli som säng gavel! Tänk er, en säng gavel som man har gjort själv. Och tänk sen när Vårat sovrum är färdig tapetserar och allt sånt och sen sängen på det. Ååååååå jag längtar verkligen!! :)

I förmiddags var jag på en dejt. ;) en jobb dejt kan man kalla de. Jag ska börja sälja för partylite så vi gick igenom lite saker å jag skrev kontrakt och så fick jag mina visnings grejer. Jag älskar deras ljus och dofterna och lycktor och ja verkligen allt dom har. Och eftersom jag älskar att prata så passar ju detta perfekt. :D eller hur?

Min premiär visning blir den 6/3. :) då hoppas ja många dom jag bjudit in kommer. :) klart alla vill ha ljus. :)
Och min "mentor" cerkar cars en Kanon go tjej. :) psstor är hon åxå.

Dagens citat: gammal kärlek rostar aldrig.

Av Karolina - 26 februari 2013 01:29

Hehe nu undrar ni va? ;) idag har det varit underbart väder ute och jag hade vår känslor så jag beslöt mej för att nu ska jag göra lite saker!

Vadå tänker du kanske? Eller? ;)

Pappa kom ju hit i förmiddags någongång å jag drog me han å ungarna till Karlssons i Ed å köpte lite diverse saker. :)

Sen när vi kom hem igen så käkade vi mat å sen skulle Tiffany göras ordning för sängen å nana å sen när hon sov så åkte farsan hem å då fick jag något som jag får ofta dom senaste två veckorna. De small te i huvudet å jag fick släcka ner allt som bara gick å släcka å blunda. Efter en stund blev ja "normal" igen

När ja kvickna te igen så drog jag igång med mina projekt. :D

Första var ett fönster som jag slipade,målade,slipade, satte text på. Lite Sådäringa chaby chick typ. Vet inte om man ser texten å va det står men det står: om du var vaken skulle jag ge dej aldrig ger dej... Men du... Jag ger dej min morgon, jag ger dej min dag!

Andra projektet var ett brunt smyckeskrin som nu är guldigt/antikvitt

Och tredje var en ljushållar fat som åxå blev guldigt med antikvitt.

Imorn ska jag fortsätta med mer projekt men först vid 10 ska jag på ett möte. En frukost dejt. ;) på facklan!! Aaa nu blev du allt nyfiken va?! Mer om de imorn. :D

Egentligen skulle en viss människa ;) skicka sms te mej vid 22 om att jag skulle gå å lägga mej men eftersom min hjärna ville va kreativ och det är fullmåne ute så har jag inte kommit i säng förens nu. Kl ä 01:14. Det är övertid så de vrålar om de!!! :P huvudvärken är kvar i skallen men jag är inte det minsta trött!! Hade egentligen velat fortsätta pyssla men jag måste ju slagga åxå. :(

Ajja njut v bilderna. ;)

Peace & love!
?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se