Direktlänk till inlägg 27 januari 2015

Är det nån med ångest här?

Av Karolina - 27 januari 2015 19:50

Risk för att vara lite så där brutalt över ärlig nu.

Ja lever ju med diverse saker som tex Ångest... idag när jag var hos min arbetsteurapeft eller hur de nu heter så pratade vi om ångest.. ja nämnde att ja får ångest av nästan allt då säger hon att det låter inget vidare men att lite ångest är bra att ha för man blir så uppmärksam då.. men hallå????!!!! ska man behöva leva me ångest.. ja får ångest av att köra bil. ja får ångest av att sitta bredvid när någon annan kör.. ja får ångest av å va hemma.. ja får ångest om jag är någon annanstans än hemma..


det liksom kryper i hela kroppen på mej... :( ja får liksom panik. ja kan sitta hemma å håller på å kryper på väggarna å så åker ja bort te kompisen å då får ja typ panik där me å nästan kryper på deras väggar.. ja får göra allt för att inte åka därifrån.. det är inte det att ja inte vill vara där.. ja vill va där fast ändå inte fast ändå det är jättejobbigt! det är så vart ja än åker..


å de me att ja får ångest av att köra bil är nog pga av jag åkte av vägen här för inte så länge sen. å ja får som sagt ångest när ja åker me nån med.. jag måste verkligen bita mej i tungan å intala mej att den som kör kan köra bil å inte ä någon nybörjare! ja vill skrika: STOPPA BILEN Å LÅT MEJ KÖRA!!! fast ja vill inte köra.. ja som alltid har älskat att köra bil är nu osäker å hatar nästan att köra bil.. ja bor jmitt ute i skogen skulle man kunna säga.. å här körs de som nötter. en del kör verkligen svinfort å nu de sista så har de kommit stora lastbilar som hämtar virke å dom kör verkligen störst går först. ja får scenario framför mej att ja blir överraskad av en sån å kör rätt in i fronten på skiten.. tur ja har stor bil för annars hade ja sutte som ett litet klistermärke fram i fronten om de skulle hända.. men varför skulle de hända för? ja har faktiskt haft körkort i många år nu å de enda som har hänt när ja kört bil är: krock me rådjur 2ggr, 2 avåkningar. ja har inte skadat mej nångång men ja får för mej att ja kommer krocka å så.. ja svamlar nu men det är svårt å förklara hur de känns.. om de ä nån som lever me ångest som läser detta så kanske ni förstår hur ja känner..  för att återgå te va ja å arbetsterapeften (hur stavar man egenetligen???!!) så hon pratade me min psykdoktor å dom tyckte att eftersom de inte blir som ett handikapp för mej så ska vi avvakta lite.. men hallllllllllåååååååååååååååååå eller????!! vad är de dom inte förstår?! de blir ju nästan som ett handikapp för mej!! ja vet inte hur ja ska förklara det mer för dom?! just nu äter ja Quetiapin 50mg mot ångest å oro,Abilify 5mg, Fluoxetin 40mg. det är inte direkt leksakstabletter ja äter men ändå hjälper dom ju inte.. ja åt 100mg Quetiapin men eftersom ja va så trött hela tiden dygnet runt så sänkte vi te 50mg. tröttheten är försvunnen men då kommer ångesten som ett brev på posten istället..


ajja nu har ja svamlat massor.. är det ens nån som har orkat å läsa ända hit.. grattis!! detta har tage mej hur ´lång tid som helst att skriva. nu ska ja försöka läsa en bok.. men ja är för rastlös för de me.. slutar väl med att ja lägger mej å sover istället för då slipper ja ångessten å rastlösheten..


hade gött!

 
ANNONS
 
Ida

Ida

27 januari 2015 22:22

Kan du sova bra på natten? Själv sover jag skitkasst. Har tabletter men inte alltid de hjälper. Det är ofta på natten jag får ångest. Är ofta uppe väldigt sent. Hur är det för dig?

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Karolina

28 januari 2015 08:51

Ja sover på natten men vaknar för minsta lilla ljud. Ja älskar att sova. Ja kan sova hur länge som helst om jag hade möjligheten. Det är på dagen som min ångest kommer. :(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 28 januari 2015 19:40

är den boken bra? Ja ska lyssna på den nu. Fick låna en ljudbok av Mona. Har ju sett filmerna å dom ä ju rätt så bra faktiskt. Ångesten har varit lite bättre idag men rastlös som få är jag. Nä nu ska ja fortsätta "läsa" lyssna på boken. ...

Av Karolina - 15 november 2014 16:14

har funderat några dagar nu å idag tog jag ur den. Varför vet jag inte men har väl tröttnat på den antar jag. Tungpiercingen som jag pratar om. Har kvar den i näsan å den i läppen å den i naveln. den i näsan kommer jag nog aldrig ta ut. Har alltid ve...

Av Karolina - 13 november 2014 20:22


jepp idag är det min födelsedag. Jag fyller 29 (20). Gammal som gatan har jag blivit. Lite krämpor å diverse. Haha. Men inte fick jag varken rullator,rullstol el permobil så än ä ja väl någorlunda ung. ? Dagen har vart helt perfekt! Började dagen...

Av Karolina - 10 november 2014 19:07

haha roligt för er va å veta att jag har renbäddat sängen. ? men visst är det så extremt gött när man har renbäddat å lägger sej sen. Känns så mjukt å gott å rent. :) Idag har jag grejat lite med tvätten. Såååååååååå tråkigt så det är inte sant al...

Av Karolina - 29 oktober 2014 20:12

Stackars oliwer han har tandvärk igen. :( kollade hans tand å halva tanden har ramlat ut. den var ju helt död så de lossnade två bitar förut när han petade på den. Nu är den bara halv. Annars då? Ja ligger i sängen å funderar på om ja ska se ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se