Direktlänk till inlägg 13 november 2014

Födelsedagen

Av Karolina - 13 november 2014 20:22

jepp idag är det min födelsedag. Jag fyller 29 (20). Gammal som gatan har jag blivit. Lite krämpor å diverse. Haha. Men inte fick jag varken rullator,rullstol el permobil så än ä ja väl någorlunda ung. ?

Dagen har vart helt perfekt! Började dagen med att köra ungarna te dagis å sen ner te mld för å följa mr pappa te Överby. Sen åkte vi te mld å
Ja hämta bilen å sen vidare å hämta ungarna på dagis, där ställde ja bilen å vi åkte te Bengtsfors. När vi var på
Väg dit så ringde Mona å
Sa att dom kommer åxå. Så gick vi allihopa te kinan å käkade. De va riktigt gött! Åt kyckling me jordnötssås. Yammi yammi. Utav Mona å Dennis å Liam fick jag en keyfinder å en mobilhållare. Hur gulligt som helst. :D

Nu ligger ja i sängen å ska läsa en bok tänkte jag. :)

Nu längtar ja te söndag!! Då ska ju ja å Wiggo te Karlstad å lyssna på country musik. Å sova på hotell! :)

Natti

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 28 januari 2015 19:40

är den boken bra? Ja ska lyssna på den nu. Fick låna en ljudbok av Mona. Har ju sett filmerna å dom ä ju rätt så bra faktiskt. Ångesten har varit lite bättre idag men rastlös som få är jag. Nä nu ska ja fortsätta "läsa" lyssna på boken. ...

Av Karolina - 27 januari 2015 19:50

Risk för att vara lite så där brutalt över ärlig nu. Ja lever ju med diverse saker som tex Ångest... idag när jag var hos min arbetsteurapeft eller hur de nu heter så pratade vi om ångest.. ja nämnde att ja får ångest av nästan allt då säger hon at...

Av Karolina - 15 november 2014 16:14

har funderat några dagar nu å idag tog jag ur den. Varför vet jag inte men har väl tröttnat på den antar jag. Tungpiercingen som jag pratar om. Har kvar den i näsan å den i läppen å den i naveln. den i näsan kommer jag nog aldrig ta ut. Har alltid ve...

Av Karolina - 10 november 2014 19:07

haha roligt för er va å veta att jag har renbäddat sängen. ? men visst är det så extremt gött när man har renbäddat å lägger sej sen. Känns så mjukt å gott å rent. :) Idag har jag grejat lite med tvätten. Såååååååååå tråkigt så det är inte sant al...

Av Karolina - 29 oktober 2014 20:12

Stackars oliwer han har tandvärk igen. :( kollade hans tand å halva tanden har ramlat ut. den var ju helt död så de lossnade två bitar förut när han petade på den. Nu är den bara halv. Annars då? Ja ligger i sängen å funderar på om ja ska se ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se