Direktlänk till inlägg 29 oktober 2014

Väggen

Av Karolina - 29 oktober 2014 20:12Stackars oliwer han har tandvärk igen. :( kollade hans tand å halva tanden har ramlat ut. den var ju helt död så de lossnade två bitar förut när han petade på den. Nu är den bara halv.

Annars då? Ja ligger i sängen å funderar på om ja ska se kvällens avsnitt av Grey?s eller inte. Är rätt så trött å har Skallebank med. Mysigare å ligga under täcket å ett mörkt rum. :)

Frästen igår hjälpte Mona mej att tapetsera den nya väggen Wiggo har satt upp. Det blev skit bra!! Se bilderna. Haha ser ut som om vi har massa med böcker men det har vi ju inte för det är tapet. Me lajki massor. Den med blommor har vi i sovrummet å den me böcker i vardagsrummet. Blev så mkt bättre me en vägg mellan sovrummet å vardagsrummet. Vi köpte tapeterna på Rusta. Trodde inte dom hade så många snygga tapeter där men de har dom verkligen! :)

Nä ja tar nog å stänger mina små gröna nu. Får se grey?s på söndag på reprisen. :)

 
ANNONS
 
Oslofru

Oslofru

12 november 2014 13:01

Så fina tapeter! :D

http://www.oslofru.com

Karolina

12 november 2014 13:23

Tack! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 28 januari 2015 19:40

är den boken bra? Ja ska lyssna på den nu. Fick låna en ljudbok av Mona. Har ju sett filmerna å dom ä ju rätt så bra faktiskt. Ångesten har varit lite bättre idag men rastlös som få är jag. Nä nu ska ja fortsätta "läsa" lyssna på boken. ...

Av Karolina - 27 januari 2015 19:50

Risk för att vara lite så där brutalt över ärlig nu. Ja lever ju med diverse saker som tex Ångest... idag när jag var hos min arbetsteurapeft eller hur de nu heter så pratade vi om ångest.. ja nämnde att ja får ångest av nästan allt då säger hon at...

Av Karolina - 15 november 2014 16:14

har funderat några dagar nu å idag tog jag ur den. Varför vet jag inte men har väl tröttnat på den antar jag. Tungpiercingen som jag pratar om. Har kvar den i näsan å den i läppen å den i naveln. den i näsan kommer jag nog aldrig ta ut. Har alltid ve...

Av Karolina - 13 november 2014 20:22


jepp idag är det min födelsedag. Jag fyller 29 (20). Gammal som gatan har jag blivit. Lite krämpor å diverse. Haha. Men inte fick jag varken rullator,rullstol el permobil så än ä ja väl någorlunda ung. ? Dagen har vart helt perfekt! Började dagen...

Av Karolina - 10 november 2014 19:07

haha roligt för er va å veta att jag har renbäddat sängen. ? men visst är det så extremt gött när man har renbäddat å lägger sej sen. Känns så mjukt å gott å rent. :) Idag har jag grejat lite med tvätten. Såååååååååå tråkigt så det är inte sant al...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se