Direktlänk till inlägg 14 oktober 2014

Om ni dör vill jag med dö

Av Karolina - 14 oktober 2014 21:19

Saknaden. aa den har varit stor idag! Saknat mamma nåt oerhört mkt idag! Saknar henne jämt men idag har dr varit extremt mkt. Saknar att bli bortskämd av henne. Saknar hennes mat, saknar hennes prat ja saknar allt som har med henne att göra. Tänk om kjag kunde ringa henne en sista gång. Att få prata lite me henne. Å att hon och Tiffany kunde träffas. Oliwer saknar henne åxå.

Just nu är oliwer inne i död fasen. Han grubblar väldigt mkt på de med döden. Förut idag så sa han: mamma om ni,du å pappa å Tiffany dör så vill jag dö med er. Blir ni 100 år vill jag åxå bli det. Men blir ni inte det så vill jag dö med er. För jag vill inte bli ensam kvar.

Usch stackars min lille stora fina oliwer! Han ska inte behöva fundera över liv å död men tyvärr så hör det väl livet till att gå igenom en sån fas. ?

Igår frästen så klippte Mona, Oliwer så han är så snygg nu så. :) å idag klipptes Tiffany utav Liselott. Hon klippte bara topparna. Men det blev så fint så. Mina två små älskade ongar. :)

Gjort mer idag då? Fixat å bytt ögonbryns piercing. Jisses vad ja höll på. Svor väl i ett par timmar innan ja fick till de. Haha. Hoppas de sitter nu så ja inte tappar den imorn typ.

Nä nu ska ja sova. Men lite olika klotter blev det ikväll

God natt alla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 28 januari 2015 19:40

är den boken bra? Ja ska lyssna på den nu. Fick låna en ljudbok av Mona. Har ju sett filmerna å dom ä ju rätt så bra faktiskt. Ångesten har varit lite bättre idag men rastlös som få är jag. Nä nu ska ja fortsätta "läsa" lyssna på boken. ...

Av Karolina - 27 januari 2015 19:50

Risk för att vara lite så där brutalt över ärlig nu. Ja lever ju med diverse saker som tex Ångest... idag när jag var hos min arbetsteurapeft eller hur de nu heter så pratade vi om ångest.. ja nämnde att ja får ångest av nästan allt då säger hon at...

Av Karolina - 15 november 2014 16:14

har funderat några dagar nu å idag tog jag ur den. Varför vet jag inte men har väl tröttnat på den antar jag. Tungpiercingen som jag pratar om. Har kvar den i näsan å den i läppen å den i naveln. den i näsan kommer jag nog aldrig ta ut. Har alltid ve...

Av Karolina - 13 november 2014 20:22


jepp idag är det min födelsedag. Jag fyller 29 (20). Gammal som gatan har jag blivit. Lite krämpor å diverse. Haha. Men inte fick jag varken rullator,rullstol el permobil så än ä ja väl någorlunda ung. ? Dagen har vart helt perfekt! Började dagen...

Av Karolina - 10 november 2014 19:07

haha roligt för er va å veta att jag har renbäddat sängen. ? men visst är det så extremt gött när man har renbäddat å lägger sej sen. Känns så mjukt å gott å rent. :) Idag har jag grejat lite med tvätten. Såååååååååå tråkigt så det är inte sant al...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se