Direktlänk till inlägg 13 oktober 2014

Walk in closeth

Av Karolina - 13 oktober 2014 15:17

ni vet så där astråkigt man kan ha ibland? de har ja nu. :( på förmiddagen va vi hos Mona å Liam å Dennis å lekte. :D åkte hem för att äta å nu har vi Åte å ja funderar på å ringa dom å höra va dom gör nu å om vi kanske ska komma å leka igen. :)

Annars då? Jo älgjakten har ju börjat,bäst å hålla sej från skogen nu. Haha. Kanske blir tagen för älg annars. ? farligt farligt. :P

Nä om ja ska ta å färga håret kanske?! Äää va uttråkad ja är!! Blä blä blä.

Hade tänkt å bära upp garderoberna. Eller ja menar bokhyllorna som vi har som garderober upp te våran lilla Walk in closeth men bokhyllorna var gör höga så dr sket sej. :( får vänta te vi köpt sånna där trådbackar å kan lägga kläderna i sånna istället. :( vill ju gå ordning på de nuuuuuuuuu jue. :( ajja så kan de gå.

Haj haj

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 28 januari 2015 19:40

är den boken bra? Ja ska lyssna på den nu. Fick låna en ljudbok av Mona. Har ju sett filmerna å dom ä ju rätt så bra faktiskt. Ångesten har varit lite bättre idag men rastlös som få är jag. Nä nu ska ja fortsätta "läsa" lyssna på boken. ...

Av Karolina - 27 januari 2015 19:50

Risk för att vara lite så där brutalt över ärlig nu. Ja lever ju med diverse saker som tex Ångest... idag när jag var hos min arbetsteurapeft eller hur de nu heter så pratade vi om ångest.. ja nämnde att ja får ångest av nästan allt då säger hon at...

Av Karolina - 15 november 2014 16:14

har funderat några dagar nu å idag tog jag ur den. Varför vet jag inte men har väl tröttnat på den antar jag. Tungpiercingen som jag pratar om. Har kvar den i näsan å den i läppen å den i naveln. den i näsan kommer jag nog aldrig ta ut. Har alltid ve...

Av Karolina - 13 november 2014 20:22


jepp idag är det min födelsedag. Jag fyller 29 (20). Gammal som gatan har jag blivit. Lite krämpor å diverse. Haha. Men inte fick jag varken rullator,rullstol el permobil så än ä ja väl någorlunda ung. ? Dagen har vart helt perfekt! Började dagen...

Av Karolina - 10 november 2014 19:07

haha roligt för er va å veta att jag har renbäddat sängen. ? men visst är det så extremt gött när man har renbäddat å lägger sej sen. Känns så mjukt å gott å rent. :) Idag har jag grejat lite med tvätten. Såååååååååå tråkigt så det är inte sant al...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se