Direktlänk till inlägg 11 oktober 2014

Min vän Henry

Av Karolina - 11 oktober 2014 21:38

någon som läst den boken? Är den bra? Jag lånade den nog för ett år sen utav Mona. :P har läst typ 3rader i den kanske. Ja gillar å läsa men man ska ha orken te att göra de me. Ja är så rastlös så där är mitt problem. Ja brukar inte orka koncentrera mej när ja läser en bok. Ajja nog om de.

Gjort idag då? Nackat tre tuppar. Hade 5 så de va 3gör många. Synd för alla tre var super fina. Men de enda dom gör är att äta upp maten å de ä ju onödigt. :(
Annars så har ja inte gjort så väldans mkt. Ja lagade mat förut. Fläskfilé me potatisgratäng å min wiskheysås. Yammi. Fast börjar tröttna på den där köpt gratängen. Wiggo gör mkt godare! Egen är alltid bäst. :)
Wiggo satte upp en rumsavdelare mellan soveummet å vardagsrummet så nu är de mer som två rum. Förut hade vi tre bokhyllor som skiljde av plus ett draperi men detta blev mkt bättre. :)

Nä nu ska ja försöka mej på att läsa den där boken.

Hade så mys i höstregnet. :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 28 januari 2015 19:40

är den boken bra? Ja ska lyssna på den nu. Fick låna en ljudbok av Mona. Har ju sett filmerna å dom ä ju rätt så bra faktiskt. Ångesten har varit lite bättre idag men rastlös som få är jag. Nä nu ska ja fortsätta "läsa" lyssna på boken. ...

Av Karolina - 27 januari 2015 19:50

Risk för att vara lite så där brutalt över ärlig nu. Ja lever ju med diverse saker som tex Ångest... idag när jag var hos min arbetsteurapeft eller hur de nu heter så pratade vi om ångest.. ja nämnde att ja får ångest av nästan allt då säger hon at...

Av Karolina - 15 november 2014 16:14

har funderat några dagar nu å idag tog jag ur den. Varför vet jag inte men har väl tröttnat på den antar jag. Tungpiercingen som jag pratar om. Har kvar den i näsan å den i läppen å den i naveln. den i näsan kommer jag nog aldrig ta ut. Har alltid ve...

Av Karolina - 13 november 2014 20:22


jepp idag är det min födelsedag. Jag fyller 29 (20). Gammal som gatan har jag blivit. Lite krämpor å diverse. Haha. Men inte fick jag varken rullator,rullstol el permobil så än ä ja väl någorlunda ung. ? Dagen har vart helt perfekt! Började dagen...

Av Karolina - 10 november 2014 19:07

haha roligt för er va å veta att jag har renbäddat sängen. ? men visst är det så extremt gött när man har renbäddat å lägger sej sen. Känns så mjukt å gott å rent. :) Idag har jag grejat lite med tvätten. Såååååååååå tråkigt så det är inte sant al...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se