Direktlänk till inlägg 9 oktober 2014

En liten gris

Av Karolina - 9 oktober 2014 22:13

Se så sööööööööööööt!!!

Ajjja nog me sötheten, hahah.
Igår fick en hög me höns utav Mona, hon ska sluta me hönsen så ja fick flera fina. Bland annat 3 st värphöns, 1 isbar,1holländsk vithätta,1tvärrandig dvärg wyandotte, å några blandisar. :) nu måste ja bara bygga ut hönsgården me så blir de perfekt. :)
Annars då? Jo ja städade idag istället för i morgon, rågan ä bara va ja ska hitta på imorn tills Wiggo kommer hem, haha städar ju alltid på fredagar. Ajja ja hittar nog på nåt. De gör jag alltid. Hahaha.

Känner att se ja skriver är helt onödigt vetande för er.. Ellr ur?! Haha

Idag har de tydligen åskat, iaf i mld å Uddevalla å vännersborg, här mullrade de lite bara. Men himlen hade riktigt knepig färg här förut. Helt gul orange. Synd att inte de började åska å egna å hagla å höll på här, de hade vart mys,

På tal om gröna illrar.....
Skrev ja de att ja fick igång pappas gamla härk eller ja menar dator? Jo den fick ja allt igång serdöö. Så nu har ja både dator, iPhone å iPad ja kan blogga med.. :) smidigt!!! :D just nu bloggar ja me ipaden, roligt å veta? Aaa tänkte väl de.. :P


Spana in bilbarnstolarna längre ner!!! Hur jävla coola är inte dom?!?! Oliwer hade lätt velat ha dom alla tre. :D
Nä nu ska ja snarka

 
ANNONS
 
Oslofru

Oslofru

10 oktober 2014 10:14

Haha så sööööt!! <3

http://www.oslofru.com

Karolina

10 oktober 2014 10:17

Nåt så kopiöst. :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 28 januari 2015 19:40

är den boken bra? Ja ska lyssna på den nu. Fick låna en ljudbok av Mona. Har ju sett filmerna å dom ä ju rätt så bra faktiskt. Ångesten har varit lite bättre idag men rastlös som få är jag. Nä nu ska ja fortsätta "läsa" lyssna på boken. ...

Av Karolina - 27 januari 2015 19:50

Risk för att vara lite så där brutalt över ärlig nu. Ja lever ju med diverse saker som tex Ångest... idag när jag var hos min arbetsteurapeft eller hur de nu heter så pratade vi om ångest.. ja nämnde att ja får ångest av nästan allt då säger hon at...

Av Karolina - 15 november 2014 16:14

har funderat några dagar nu å idag tog jag ur den. Varför vet jag inte men har väl tröttnat på den antar jag. Tungpiercingen som jag pratar om. Har kvar den i näsan å den i läppen å den i naveln. den i näsan kommer jag nog aldrig ta ut. Har alltid ve...

Av Karolina - 13 november 2014 20:22


jepp idag är det min födelsedag. Jag fyller 29 (20). Gammal som gatan har jag blivit. Lite krämpor å diverse. Haha. Men inte fick jag varken rullator,rullstol el permobil så än ä ja väl någorlunda ung. ? Dagen har vart helt perfekt! Började dagen...

Av Karolina - 10 november 2014 19:07

haha roligt för er va å veta att jag har renbäddat sängen. ? men visst är det så extremt gött när man har renbäddat å lägger sej sen. Känns så mjukt å gott å rent. :) Idag har jag grejat lite med tvätten. Såååååååååå tråkigt så det är inte sant al...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se