Direktlänk till inlägg 2 oktober 2014

en iskall öl

Av Karolina - 2 oktober 2014 21:03

idag var jag ju te uddevalla sjukhus te psyket... :P träffade en psykolog som skulle hjälpa dalslands sjukhus med min adhd utredning. va gött jobbigt å sitta där framför den däringa dumma testdatorn dom har!! vänta ska bara hämta snusen.....

jo vart var jag? jo just de.... ja fick göra tre eller fyra testerr på en testdator, de va svårt att koncentrera sej å fel tryckte ja å de skulle man göra sa hon daman.. ska träffa henne igen den 26november... spännande att utredningen äntligen är på gång!! =)

efter att ja kom hem så hämtade jag barnen på dagis å sen åkte vi hem å ja har eldat,plockat och planterat lite blommor å städat mitt rotrum nere i källaren, när ja va ute i garaget å hämtade jorden så bkev jag sugen på en iskall öl så ja tog en från kylen där ute.. yammi yamii fast ja orkade inte hela, inte ens halva tror jag. hahah

va händer imorn då? jo först kör ja ungarna te dagis å sen ska ja städa å sen hämta ungarna å sen kommer wiggo hem. =) vet inte va vi ska hitta på här i helgen, nån som har några förslag? =)

nä om en skulle ta å gå å borsta tändera.... ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 28 januari 2015 19:40

är den boken bra? Ja ska lyssna på den nu. Fick låna en ljudbok av Mona. Har ju sett filmerna å dom ä ju rätt så bra faktiskt. Ångesten har varit lite bättre idag men rastlös som få är jag. Nä nu ska ja fortsätta "läsa" lyssna på boken. ...

Av Karolina - 27 januari 2015 19:50

Risk för att vara lite så där brutalt över ärlig nu. Ja lever ju med diverse saker som tex Ångest... idag när jag var hos min arbetsteurapeft eller hur de nu heter så pratade vi om ångest.. ja nämnde att ja får ångest av nästan allt då säger hon at...

Av Karolina - 15 november 2014 16:14

har funderat några dagar nu å idag tog jag ur den. Varför vet jag inte men har väl tröttnat på den antar jag. Tungpiercingen som jag pratar om. Har kvar den i näsan å den i läppen å den i naveln. den i näsan kommer jag nog aldrig ta ut. Har alltid ve...

Av Karolina - 13 november 2014 20:22


jepp idag är det min födelsedag. Jag fyller 29 (20). Gammal som gatan har jag blivit. Lite krämpor å diverse. Haha. Men inte fick jag varken rullator,rullstol el permobil så än ä ja väl någorlunda ung. ? Dagen har vart helt perfekt! Började dagen...

Av Karolina - 10 november 2014 19:07

haha roligt för er va å veta att jag har renbäddat sängen. ? men visst är det så extremt gött när man har renbäddat å lägger sej sen. Känns så mjukt å gott å rent. :) Idag har jag grejat lite med tvätten. Såååååååååå tråkigt så det är inte sant al...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My life, My story!  med Blogkeen
Följ My life, My story!  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se